Saturday, October 13, 2012

Verslag: Estetika beurs.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien hebben op de blogs van Lisa en Jana. Zijn wij zondag naar de Estetica beurs geweest in de Expo hallen in Brussel. Ik heb in ieder geval een super dag gehad. EN ik kan jullie zeker vertellen wat wij daar hebben gezien en gedaan.

De dag zelf was iets minder begonnen door dat Lisa de ticketten had. En ze niet mee mocht omdat ze haar niet goed voelde. Uit eindelijk dankzij haar lieve papa mocht ze wel mee en spraken we met zijn drieën af in het zuidstation en zochten we de tram. Ik dacht even dat de tram dat we moesten nemen van de aarde was verdwenen... Maar na lang zoeken tussen allemaal zwervers (ieuw, veel zwervers is Brussel!) hadden we het onze tram gevonden. En zijn we er veilig geraakt.

Een heel erg groot assortiment met China Glaze. Ik heb er zelf maar één lakje van gekocht en ééntje hebben we daar gekregen. En dat door dat er volgende maand ongeveer een webshop online komt. Maar daar komt dat gelijk meer over. Maar we hebben echt heel erg goed moeten kiezen. Want echt elke limited edition van de nabije tijd hadden ze daar. Maar ik heb een lakje gekozen uit het vasta assortiment gekozen.
We hebben natuurlijk allemaal getwijfeld, gewikt en gewogen. Maar Jana, zij heeft er zoiszo het langst over gedaan. Haha, Jana is een twijfelaar. Maar uiteindelijk zijn we eruit geraakt.

Er waren zoveel kraampjes en standen vol met make-up, maar vooral met nagelproducten en dat soort dingen. Want eigelijk is het meer een beurs gericht naar de schoonheidsspecialisten. Maar je had er ook een paar standen met handtassen en accesoires. Omdat ze dat ook regelmatig verkopen bij een schoonheidsinstituut. Wel ik heb zelf alleen één lakje van China glaze gekocht, waar jullie zeker nog meer over gaan lezen. En voor de rest had ik geen geld bij me omdat ik niets van mezelf mocht uitgeven. Omdat ik juist toch een hoopje geld heb uitgegeven aan extensions. Maar in maart is er opnieuw een estetikabeurs. En dan ben ik zeker terug van de partij. En misschien ook wel weer met de meisjes van de andere beautyblog.
Voor de rest wil ik hier niet echt veel meer over kwijt. Hier onder kan je verder kijken voor de sfeer beelden.
Ik hoop dat je het een leuk artikel vond. En ik hoop natuurlijk dat ik jullie bij de volgende estetika beurs misschien eens tegen het lijf loop.1 comment:

 1. We are a gaggle of volunteers and opening a brand
  new scheme in our community. Your web site offered us with useful info to work on.
  You've performed an impressive process and our whole group shall be grateful to you.
  http://www.analnow.com/read_blog/68407/learn-to-buy-instagram-followers-and-even-buy-datpiff-files-quickly
  Here is my website ; tablon

  ReplyDelete