Tuesday, September 11, 2012

What's new?: Catrice Ultimate Moistere foundation.

De vernieuwde lijn van Catrice ligt ondertussen al een hele tijd in de winkel. En ik ben hier erg blij mee. Ik heb natuurlijk ook wat dingen van de vernieuwde lijn. Maar er is er toch één waar ik nog steeds te enthousiast over ben. En de meningen in beautyblog-land waren verdeeld. Maar ik ben hier echt heel erg tevreden over. Namelijk de Ultimate Moistere Foundation.
 Vanaf de dag dat ik hem heb, heb ik hem ook zo goed als elke dag gedragen. Ik had hem namelijk op dezelfde dag als de bb-cream van the body shop gekocht. En die moest ik natuurlijk ook uit testte.
Maar deze overwon ook de bb-cream! Ik ben hier echt heel erg te vreden over .

Dat is dus de voor een na . De bovenste is de voor en de onderste is de na. Zoals jullie op de bovenste foto kunnen zien is mijn huid niet egaal. Ik heb sproetjes en ook een paar onzuiverheden. En op de onderste foto kunnen jullie zien dat mijn huid al een heel stuk egaler is. Voor mij geeft deze foundation echt wel genoeg dekking. Ik weet niet of het voor mensen met een heel erg onzuivere huid ook zal werken. Maar voor mij in ieder geval wel. Ik heb regelmatig last van onzuiverheden en puistjes maar mijn huid is in het algemeen vrij droog en hyper-gevoelig. Bij gebruik van een verkeerd product zal mijn huid snel reageren met eczeem bijvoorbeeld. Maar wat ik dan extra fijn vind aan deze foundation is dat hij nog een extra hydraterend ingrediënt in zit dat je huid door de dag nog extra hydrateert en extra verzorgt. En ook als je door de dag aan je foundation voelt is je huid heel erg zacht. En dat is echt wat het moet zijn voor mij. 

Zoals ik al zei is deze heel erg hydraterend. Maar natuurlijk blijft hij lang zitten? Het is natuurlijk altijd een groot vraagteken of zo'n soort foundation's lang blijven zitten. En dat is dus in dit geval zeker een ja ! Hij blijft bij mij fantastisch goed zitten. Ik maak me meestal op op kwart na zes in de morgen. En als ik thuis kom tegen half zeven, dan kan ik je zeggen dat mijn foundation al wel een beetje vervaagt is. Maar hij zit er nog steeds prima op. Niet dat alles weg is, maar nog steeds genoeg. Wat ik ook fijn vind is dat er geen olie in zit. Dat gewoon omdat ik af en toe toch last kan hebben van een vette t-zone. Of zoals de afgelopen dagen heb gezweet. Dan blijft hij ook gewoon prima zitten. En dat is voor veel mensen ook een pluspunt. 
Maar mijn tip is toch, dat mensen met een vettere huid dit toch beter niet gebruiken. Omdat het in combinatie met een dagcrème toch iets te kan worden en je huid misschien toch vetter maakt.

En voor de mensen die het misschien intressant vinden, ik gebruik de kleur 020 Sand. Dat is de tweede of de derde kleur in het rij'tje en hij matcht eigenlijk perfect bij mij. En dat is natuurlijk super. 

Het is een knijp flesje, dat kan voor sommige mensen een minpunt zijn. Maar voor mij is het niet echt een probleem. Het blijft vrijwel hygiënisch, en ik vind dat je er beter mee kan doseren als met een pompje, maar dat is natuurlijk ieder zijn eigen mening. 

Verkrijgbaar bij Kruidvat voor ongeveer €5.


1 comment:

  1. Ziet er goed uit! En ook niet duur, ga 'm eens proberen :D x

    ReplyDelete