Monday, September 10, 2012

Update: Veranderingen op divastijl. #29

Hello there! 
Als jullie me volgen via twitter dan hebben jullie vast en zeker gezien dat er een paar dingen gaan veranderen op mijn blogje... Niet dat de lay-out anders word. Nee, dat zal pas tegen de winterperiode zijn. Maar er gaan wel dingen veranderen qua artikels. Ik heb dus voor mezelf een schema op gesteld waarvan ik denk dat het leuk is voor jullie op het te lezen. Zodat er genoeg afwisseling is in mijn artikels. En zodat ik het ongeveer kan volhouden. Ik ga zoiszo vooruit werken. Sommige mensen vinden dat niet makkelijk werken. Maar ik ga dat zeker wel doen. Gewoon omdat ik me niet altijd goed voel vanwege mijn klierkoorts en mijn artrose. 
(daar meer over woensdag in de nieuwe rubriek me,myself and i
Dus ga ik vooruit plannen. Normaal zal zondag voor mij een dag zijn die ik volledig ga besteden aan mijn blog. Zodat ik door de week ook gewoon kan bezig zijn voor school en natuurlijk ook vrij tijd heb voor mijn vriendje, vrienden en vriendinnen en natuurlijk ook familie. Maar dus, zoals ik al zei heb ik een soort van schema gemaakt waar ik me zo goed als altijd aan zal houden. Ik ken mezelf, dus het kan altijd zijn dat ik een ander soort artikel maak op een andere dag. Maar het is gewoon iets om jullie een idee te geven ! 
Hieronder lezen jullie de weekplanning die ik me heb voorgenomen. 

Maandag vandaag is dat dus niet zo, ik begin namelijk vanaf vandaag pas met foto's maken. Maar vanaf volgende week maandag kunnen jullie elke week een my life in the picture kunnen verwachten. 
Dinsdag krijgen jullie een review van een product of iets anders waar ik van geniet of juist van walg.
Woensdag kunnen jullie de nieuwste rubriek me, myself and i volgen.
Donderdag krijgen jullie normaal gezien een filmpje verwachten.
Vrijdag krijgen jullie een review van een product of iets anders waar ik van geniet of juist van walg.
Zaterdag een nail of the day. 
En zondag een outfit of the day of een tag! 
Het uur dat de artikels online komen blijft normaal gezien het zelfde 6 uur in de morgen voor de mensen die dat niet wisten. Ik hou er van om mijn artikel vroeg in de plannen want er zijn zo'n vroege vogels als mij die in de morgen graag hun favoriete blog checken. Ik doe het gewoon omdat ik er dan zeker van ben dat alles goed verloopt gedurende de dag! 

Nou, dit is de weekplanning die ik voor mezelf had gemaakt. Laat me natuurlijk even weten wat je hier van vind. Vind je bijvoorbeeld dat er meer reviews moeten komen laat het me dan zeker weten, dan zal ik er zeker aan werken om meer reviews te maken. En natuurlijk heb ik jullie hulp ook nodig. 
Hebben jullie vragen en/of weten jullie leuke tags laat het me dan zeker weten ! Alle idee's zijn welkom. 
Ik hoop dat jullie dit nieuwe systeem toch wel leuk vinden en hopelijk zie ik jullie morgen terug voor een review! 

1 comment:

  1. leuk dat je dat voor jezelf opstelt, is misschien makkelijker! :) veel succes! xx

    ReplyDelete