Thursday, August 23, 2012

What's new?: Green pride volume mascara

In september komt het merk Une uit met hun eerste mascara. Een mascara met een kakigroene vierkante verpakking. Misschien ziet het er best raar uit. Maar hij is eigelijk mijn nieuwe favoriet.
Zoals ik al zei is het een volume mascara. Deze zou je wimpers 14x zoveel volume geven en dat wel 16 uur lang. Laten we eens kijken hoe het werkt op mijn wimpers!
zonder mascara.
met mascara.
Zoals jullie kunnen zien hebben mij wimpers heel wat volume gekregen. Ook is er heel wat lengte aan toegevoegd. En dan hebben mij wimpers zeker nodig. Wat ik ook fijn vind is dat er zich geen klontertjes in de mascara bevinden. Zodat de mascara en uiteindelijk toch voor zorgt dat mijn wimpers niet aan elkaar kleven.
Sorry voor deze foto. Ik kreeg het borsteltje zelf niet echt op de foto dus heb ik maar gewoon de afbeelding van de mascara zelf gefotografeerd. Nu kan ik je vertellen dat de grootte van het borsteltje echt juist hetzelfde is als op de verpakking staat afgebeeld. Ja, het is een klein borsteltje en hij heeft ook vrij korte haren. En dat is wat ik en veel andere mensen fijn vinden. Zo kan je van dichtbij de wortel je mascara aanbrengen en dat geeft meer volume. Het kleine borsteltje is ook handig zodat je goed alle wimper haartjes kunt bereiken. Met een klein borsteltje kan je ook perfect je onderste wimpers bereiken. 

Verkrijgbaar vanaf september bij DI & Inno galerijen voor €14,99.

2 comments: