Monday, November 21, 2011

Beauty-ABC van de winter.

Hello there! 
vandaag iets wat ik zelf heel erg leuk vind.
Een beauty ABC. Op mijn vorige blog had ik een artikel over het beauty ABC van de zomer.
En ik heb er toen leuke reactie's op gekregen. 
Dus vandaar dat ik het opnieuw doen, maar dan uiteraard voor de winter!
Enjoy!

Appels van je wangen: die zijn veel mooier als je ze een mooi kleurtje geeft als bleker bent.


Beenverwarmers: Ik ben er zelf niet zo'n geweldige fan van, maar het staat leuk bij andere mensen, en het is een grote hit in de modewereld.


Chocomelk: Hmm, niets is er zo fijn dan dat je na een grote wandeling in de sneeuw een lekkere warme tas chocomelk met slagroom te drinken!


Detox-time!: elke week een huid-detox met een herstelleld en voedend maskertje, houd je huid mooi, soeper en glad.


Extra-smeren: extra smeren is in de winter zeer belangrijk. Door de koude droogt je huid extra hard uit, dus extra smeren. Dat is een must!


Foto's: Maak foto's van alle leuke dingen die je doet. Dat zijn herinneringen aan leuke dingen die je meegemaakt heb. En een foto album is altijd fijn!


Girlsnight!: Als het buiten koud en kil is, kan jij het binnen warm en gezellig maken met je vriendinnen. Doe leuke dingen zoals bv.Filmmarathon. etc etc etc...


Happy feets: Een koude dag, maar toch de stad in geweest? Dan hebben je voetjes wel een verwen-beurt   verdient. Stop ze in een voetbadje met lavendelolie, voetmasker, nageltjes knippen en een leuk kleurtje mis staat ze zeker niet!


Inspiratie: Haal inspiratie van beauty en fashion-blogs, en probeer nieuwe combinatie's met oude spullen!


Koken: Als je eens een dagje thuis zit is koken voor je familie, vriendinnen, of je vriendje een leuke optie. Jij bent de hele dag bezig met iets leuk, en de rest geniet er mee van.


Lovely Lips! : Niet alleen je lichaam moet goed verzorgd worden, je lippen ook! Goed smeren met een lipbalsem, en vaak scrubben. Zodat je geen last hebt van droge, schrale lippen!


Manicure: Ook je handen hebben de nodige verzorging nodig in de winter. Genoeg handcreme smeren, nageltjes knippen, nagelriemen opduwen en lakken die handel!


No more wallen!: Zit jij ook in een winterdip, en geraak je maar niet uitgeslapen. Waar daar je super-wallen krijgt of hebt? Gebruik dan een oogcreme, en ga extra vroeg slapen.


Olie's: Als je echt last hebt van een extreem droge huid, en je huid begint te schilferen, hoe veel je ook smeert, gebruik dan voor je gaat slapen een voedende olie. En je huid word er mooier en stralender van.


Pluishaar: Koude, mutsen, alles zorgt ervoor dat je in de winter pluishaar hebt. Dus een extra verzorgende shampoo en conditioner zijn een echte must! 


Quiet please!: Je hebt je slaap hard nodig in deze tijd. Dus neem goed de tijd om uit te rusten en te slapen. Je zult je goed in je vel voelen, en stralen.


Red lips: Dat is een knaller met de feestdagen!


Spoil you're hair!: geef je haar af en toe een nachtkuurtje met een haarmasker voor dof, droog en gespleten haarpuntjes geen kans te geven.


Tanners: Als je tijd gym gaat zwemmen is het handig om als nog een bruin kleurtje te hebben. Gebruik een tanner, en je bent geen melkfles!


Uit!: Ga niet de hele dag binnen zitten treuren dat het buiten koud is en dat het sneeuwt. Trek al je warme kleren aan en ga buiten in de sneeuw 'spelen' met je vriendinnen! 


Verveling?: Geen optie, Youtube staat bekend voor grappige en leuke fimpjes! 


Work it out!: Spreek met een vriendin of om te gaan zwemmen of te gaan wandelen. Het is leuk en het zorgt ervoor dat je in shape blijft.


X-factor: Zijn je vriendinnen op vakantie en zit jij als enige thuis? Zoek een nieuw talent!


Yogurt-masker: à la minute : meng een theelepel yogurt met een theelepel honing en wat citroensap. Ze heb je in no time een verzachtend en zuiverend masker!


Zen: Zit je in een hele diepe winterdip? Doe dan wat je graag doet, zodat je helemaal zen word. En terug echt kan gaan genieten! 


Zie zo. Dit is mijn Beauty-ABC voor de winter! 
Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. 
En zoals jullie misschien hebben gezien was er geen J.. Daar vond ik niets voor. Weten jullie misschien een tip die begint met een J ? 


 x Lots of Love Divastijl No comments:

Post a Comment