Saturday, October 27, 2012

Sleek Storm pallet.

Het is ondertussen al een hele tijd geleden. Maar jawel, tijdens de bloggersmeeting in Antwerpen 2 augustus. Heb ik mijn eerste sleek pallet gekocht. En ik kan je vertellen dat ik hier nog steeds heel blij mee ben. En daarom dat ik het toch na al die tijd nog laat zien. Ik heb de foto's wel getrokken toen er nog geen swatches van waren gemaakt. Dus toch foto's van het ongebruikte pallet. En natuurlijk ook de nodige swatches. 

Als eerste wil ik jullie zeggen dat als je naar de winkel wilt waar wij deze palletten hebben gekocht. Dat je naar een iets minder aangename beurt moet. Namelijk naar de Offerandestraat, dat is een zei straat van de carnotstraat in Antwerpen. Als je in Antwerpen bent, dan loop je gewoon naar het plein aan het Centraal Station. En dan vraag je daar gewoon naar de Offerandestraat. Ik weet 100% zeker dat iemand je de weg wijst. En dan moet daar gewoon naartoe lopen en de winkel Jinny's zoeken. Het zijn twee winkels naast elkaar. En ze verkopen er vooral extensions. Maar je moet even zoeken naar welke van de twee je moet. Maar in de juiste winkel hebben ze ook Milani, LA Colors en de wel bekende hair mayonaisse. 

Nu ga ik verder naar het eigelijke product. Ik vind de verpakking er echt heel erg sjiek uit zien. Ik moet wel eerlijk zijn dat ik altijd verwachtte dat het pallet er groter uit zou zien. Maar dat is niet zo. Ik vind het wel een handig formaat om ergens mee naar toe te nemen. En de grootte van de oogschaduws zelf zijn best oké!


 Voila, dit is het pallet. Er zitten twaalf kleurtjes in. Waarvan drie matte. De derde kleur van boven is mat.
En de twee laatste kleuren van beneden zijn mat. Wel, ik weet dat niet veel mensen het fijn dat er zoveel shimmer oogschaduw's zitten in een pallet. Maar ik vind het best oké. Want ik houd wel van een shimmerende ooglook. Maar de shimmer oogschaduw's kan je prima met elkaar combineren, zonder dat het to much word.

Dit zijn de swatches. Zoals jullie wel kunnen zien zijn de oogschaduw's heel erg goed gepigmenteert. En dat is natuurlijk een groot pluspunt. Maar je kan de kleuren ook perfect goed opbouwen. En ze blijven ook heel erg goed zitten. Zelfs na een hele dag praktijk en les te hebben gehad. Zonder oogschaduw basis.
En dat voor een budget product. Wel ik ben hier heel erg blij mee. En je kan er donkere en lichte look mee maken. Er is elke dag wel één kleurtje dat ik gebruik uit dit pallet. En je kan niet geloven hoe blij ik hier nog steeds mee ben.

3 comments: