Tuesday, September 18, 2012

Nivea voedende dagcrème voor een droge tot gevoelige huid.

Zoals ik jullie een tijdje geleden al een review heb gegeven over de nieuwe reinigingsmelk en toner geef ik jullie vandaag een review over de voedende dagcrème. Heel erg fijn, en zeker de moeite waard om meer te weten over te komen. 
Dus zoals jullie dus wel hebben kunnen lezen is het assortiment van de gelaatsverzorging van Nivea vernieuwd. Natuurlijk wil jullie daar van om de hoogte houden. Dus vandaag laat ik nog eens een product zien van de vernieuwde lijn. De gehele lijn noemt aqua effect. Omdat elke product het unieke ingrediënt Hydra IQ zorgt bovendien dat het huid eigen hydratatie-proces wordt gestimuleerd voor een langdurige hydratatie.

Van deze dagcrème was mijn mama al een hele tijd fan. En ik had deze ook een paar keer gebruikt, en ik vond hem wel fijn. Maar niet dat ik stond te springen om hem te kopen. Nu kreeg ik hem toegestuurd in een perspakket met nog een paar andere producten. En nu moest ik hem wel testte, niet dat ik het erg vind. Voor mij was het eigelijk een hele ontdekking. Ik had hem eigelijk al honderden keren kunnen ontdekken en was er eigelijk niet zo benieuwd naar. Maar ik kan je vertellen dat dit mijn favoriete dagcrème is en ik zo nooit meer zonder kunnen. Wat deze voor mijn huid doet, dat heeft nog geen andere dagcrème voor mij gedaan. En dat is toch wel iets speciaal omdat ik eigelijk al heel wat moisturisers en dagcrèmes heb gebruikt.

Nu ga ik me even verdiepen in het echte review van deze crème. Hij is voor de droge tot gevoelige huid. De geur zal jullie vast bekend voor komen. Het is namelijk een echte Nivea- geur en vele mensen zijn daar een fan van. Ik zelf natuurlijk ook, voor mij ruikt Nivea in één woord gewoon heerlijk verzorgend. Ik weet niet hoe dat met jullie zit. Maar voor mij is dat gewoon zo, het ruikt fris, zacht maar toch zo neutraal. Heel erg fijn, ik zou niet weten hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Maar ik hou er gewoon van. 

Voor de rest heeft deze crème mijn huid eigelijk alleen maar veel goeds gedaan. Mijn huid heeft er eigelijk lang onrustig bij gelegen. Terwijl ik dacht dat hij rustig was, maar nu weet ik pas hoe het voelt als je huid rustig is. Ik voel ook dat mijn huid veel voller, zachter en veel gezonder is. Je ziet mijn huid ook echt stralen, en niet van sebum maar gewoon van gezond zijn. En dat is een speciaal gevoel. Of toch voor mij, omdat ik vroeger veel puistjes had had ik ook altijd veel sebum op mijn huid. Nu heb ik amper of bijna nooit puistjes en mijn huid is glanzend en gezond en speciaal gevoel. En deze crème heeft er zeker veel mee geholpen. 

Van substantie is deze crème niet te dik niet te dun, nu is het wel zo dat je deze goed moet laten intrekken zodat hij ook goed zijn werking kan gaan doen. Maar het duurt zeker niet lang voor dat deze is ingewerkt.  Hij is ook niet vet op je huid. Maar juist heel erg zacht, en hij laat je ook niet voelen alsof je iets op je huid op gesmeerd. Ik ben by the way ook heel erg blij dat ik geen allergische reactie hier op gekregen heb. Maar juist een hele goede reactie. Sinds ik deze gebruik, heb ik geen last meer gehad van droogte of droogte lijntjes in mijn gezicht of rond de ogen. Dus voor mensen die daar regelmatig last van hebben is dit zeker een aanraden. 

Verkrijgbaar bij kruidvat voor ongeveer €5 .


1 comment: