Sunday, August 12, 2012

Lush: Cosmetic Warrior.

Stel je voor zeg, een BEAUTYbloggersmeeting in Antwerpen zonder langs Lush te gaan en iets te kopen ? 
Dat zou pas een schande zijn! Natuurlijk, elke keer als ik langs Lush ga. Dan koop ik elke keer iets. Lush is gewoon een heel erg goed merk omdat ik op veel producten qua zeep, shampoo, en crèmes gewoon een eczeem reactie krijg. En ik kan je vertellen dat dat alles behalve fijn is. Maar Lush is mijn engel op dat vlak.
Bij alle producten dan ik ooit al geprobeerd heb. Heb ik nog nooit zo'n aanval gehad. En alles bevalt me super goed. Natuurlijk moet mijn lush-stash nog groeien. Maar ik ben toch al goed op weg. Vandaag wil ik het met jullie hebben over mijn eerste gezichtsmasker van Lush. 

Ik heb het gezichtsmasker cosmetic warrior gekozen omdat ik toch wel last heb van een gevoelige huid. En ik heb toch ook regelmatig last van puistjes en onzuiverheden. Ik heb het masker al twee keer gebruikt, en ik ben er erg over te spreken. De geur is niet wat je kan zeggen zalig en super lekker. Want er zit natuurlijk look en tea tree in. Twee geuren die niet zo fris ruiken. Maar die toch wel hun werk doen op mijn huidje! 
Door de chinese klei worden mijn poriën tot diep gereinigd de druiven, honing en de eieren zorgen er voor dat je huid dan terug verzorgt en gehydrateerd word. 


Zoals ik al zei zit er chinese klei in de masker. Kleimasker zijn goed, ze reinigen je poriën diep en zorgt ervoor dat de grove en grote poriën verdwijnen of verkleinen. En dat doet dit masker zeker ook. 

Als je het masker aanbrengt voel je al meteen dat er stukjes in zitten. Ik veronderstel dat het look is, of misschien wel stukjes druif. Ik heb misschien rare gedachten maar je weet nooit . Ik vind het vooral fijn dat alle ingrediënten dat hier in zitten natuurlijk zijn. En dat ik zeker ben dat ik geen rotzooi meer op mijn gezicht smeer. Ik ben hier erg tevreden over. 

Voor dit potje van 75g betaal je €11,75 in de Lush.
!TIP: Spaar 5 lush potjes breng ze binnen in de Lushwinkel en krijg een gratis vers masker.!
2 comments: