Thursday, August 30, 2012

Lash Plus Serum.

Een tijdje geleden had ik een shoplog van de uitverkoop van Catrice. Wel ik was een klein beetje losgeslagen. En ik heb toen toch wel wat gekocht. Ik was al een tijdje benieuwd naar het wimperserum. Maar ik had er eigelijk nog niet echt iets over gelezen. En ik stelde het steeds uit om het serum te kopen. 
Nu tijdens de uitverkoop was hij in mijn kruidvat te koop voor €1. Echt geen geld dus, ik heb hem gekocht. En sinds ik hem heb, gebruik ik hem elke avond. En hij bevalt.
Het tubetje zat dus in een doosje, en als je hem eruit haalde kreeg dus een tubetje. Wat ik verwacht had van borsteltje was zoals een mascara zodat je het op je wimpers kon doen. (misschien is dat raar van mij omdat te denken, maar ik had nog nooit eerder zo'n wimperserum gebruikt). Maar het heeft dus een kwastje zoals een eyeliner. En je gebruikt het ook als een eyeliner. Je smeert het gewoon tussen je wimpers.
Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je oogmake-up verwijdert is. Zodat het product goed in je wimpers kan dringen, en het daadwerkelijk iets kan doen.
Ik heb product vanaf de dag dat ik het gekocht heb, elke dag gebruikt. En ik kan jullie duidelijk zeggen dat het echt iets gedaan heeft voort mijn wimpers. Mijn wimpers zijn langer en voller. 
Als er geen mascara op mijn wimpers zit zie ik het een beetje. Maar met mijn favoriete mascara die ik al gebruikte voor dat ik dit serum gebruikte. Zie je het pas, het lijkt wel of de mascara in eens veel beter is geworden. Mijn wimpers hebben veel volume en lengte. En ik denk dat dit serum mij wimpers veel goed doet! 
4 comments:

  1. leuk zeg, dat had ik niet verwacht! :)

    ReplyDelete
  2. had ik ook niet verwacht, is kijken of ze het hier ook hebben in de kortingsbak

    ReplyDelete
  3. Ik had het nog nooit gezien van catrice maar klinkt wel goed :)

    ReplyDelete