Monday, July 2, 2012

Update #24: Mijn Vakantie.

Dit soort artikel zag ik op de blog van Jana. En zei vertelde in dit artikel wat ze allemaal ging doen in de vakantie. Wel dat wil ik jullie ook wel vertellen. Gewoon om met jullie te delen wat ik allemaal doe.
En omdat ik het artikel zelf ook wel leuk vond om te lezen.

Ik ga beginnen met een leuk nieuwtje, namelijk ik ben geslaagd! En ik ben best fier want mijn klastitularis heeft me gefeliciteerd voor mijn harde werk ondanks mijn klierkoorts en ik heb dus een a-attest gekregen en ze wist me te zeggen dat ik veel voorsprong eerst van de klas was. Dus dat vond ik zeer leuk om te horen en dat gaf me toch nog een betere start van mijn vakantie.
Jammer was dat mijn vriendje jammer genoeg gezakt is. En zo zijn jaar dus moet overdoen.
Hij is echt heel erg verdrietig, maar we gaan nu gewoon relaxen in de vakantie zodat we volgend schooljaar weer gewoon kunnen beginnen met een propere lei!

Tumblr_m6i0eeujfl1qkzsg5o1_500_large


Ik ga op vakantie ik vertrek donderdag avond naar de Costa Brava in Spanje. Samen mijn allerliefst vriendje, mijn ouders en na een weekje komt mijn broer met zijn vriendin en na twee weken vertrekt mijn vriendje naar huis en ik blijf dan nog een weekje. Ik zal daar buiten mijn gezin absoluut niet alleen zijn.
Ik ga al een lange tijd naar de zelfde plaats op vakantie. En ik heb daar toch een aantal vrienden zitten die ik het afgelopen jaar erg gemist heb. Maar ook mijn tante, mijn nonkel en mijn nichten zullen daar zijn. 
Dus ik zal daar een hoop plezier hebben. Het jammere gedeelte aan mijn reis is dat ik heel erg weinig op de computer zal kunnen waardoor er ook amper of geen artikels online zullen. Maar er komt natuurlijk wel een shoplog wanneer ik terug ben, en ook veel leuke sfeerfoto's ! 

Tumblr_m6cbzy6evq1ryv2vro1_500_large
Vele onder jullie hebben een vakantiejob, maar ik heb alleen een weekendwerk. Dus ik heb heel de week vrij, maar op zaterdag werk ik in een kapsalon. Ik wil namelijk kapster/visagiste worden. 
Daar ga ik natuurlijk ook voor naar school... Kapster zijn is absoluut niet makkelijk, en het word door veel mensen onderschat. Maar het went wel. Maar op zaterdag moet ik om 8 uur in de morgen beginnen en moet ik werken tot 16 uur ongeveer. Soms werk ik langer soms werk in minder lang. 
Ik moet in het kapsalon haar brushen, wassen, kleuren, krullen draaien maar nog niet knippen. 
Dat kan ik wel, maar nog dat doe ik nog niet in het salon zelf, maar wel op vriend(inn)en en familie natuurlijk. 


Tumblr_ly9i7pptoq1r13r2to1_500_large
Whoop whoop :) Een dag van mijn vakantie waar ik al enorm hard naar uit kijk is de bloggersmeeting van belgische beautybloggers ! Deze is georganiseerd daar Ayla. De meeting gaat door in Antwerpen, en we zijn tot nu toe met vier bloggers, en ik kijk er echt heel erg naar uit!

Tumblr_m4n6fivsri1r06vp5o1_500_large
Ik ben ook van plan om veel dingen te doen rond de site. Ik wil ook tijd voor mezelf. 
Gewoon mezelf in de watten leggen zoals met onder andere ook zelfgemaakte gezichtsmaskers,... 
Waarover ik dan ook DIY kan maken. Ik kijk er ook vooral naar uit gewoon om artikels te maken en om filmpjes op te nemen. Om mezelf op te maken en om mensen te laten zien wat mijn passie is. 
En om te laten zien wat ik kan en wat ik leuk vind. 

19773685833915838_68cd8jzc_f_large

Ik wil echt veel tijd spenderen aan mijn vrienden en vriendinnen die ik dit schooljaar misschien een beetje verwaarloosd heb door mijn school werk en mijn gezondheid. 
Ik heb gewoon zin om lekker gek te doen, en veel plezier te maken. Ik bid god ook elke avond dat het lekker weer mag zijn, zodat iedereen daar al van kan genieten. 

Ik hoop dat iedereen de vakantie al leuk is gestart. Gaan jullie op reis ? Wat zijn jullie plannen? 
Laat het me zeker weten in de comments. Ik ben benieuwd! 

De foto's die ik gebruikte in dit artikel haalde ik van www.weheartit.com


5 comments:

 1. leuk artikel! :D

  ReplyDelete
 2. Super leuk :)
  Ik kijk ook uit naar de meeting ;D
  Haha morgen komt er ook zo'n artikeltje van mij online ;)
  Liefs x

  ReplyDelete
 3. Op 20 Juli vertrek ik met mijn vriend naar Salou, kijk er echt naar uit!

  ReplyDelete