Tuesday, July 3, 2012

Catrice Liquid liner: 010 Dating joe black

Vandaag was ik nog een paar dingen gaan shoppen die ik zeker had voor dat ik op vakantie zou gaan vertrekken. Dus vandaag was ik naar het shoppingcenter in Wijnegem gegaan met de mama van mijn vriendje en mijn vriendje. Daar heb ik dus een paar dingetjes gehaald. En deze eyeliner is er één. 

Ik heb deze eyeliner gewoon in het zwart en hij draagt de naam 010 Datin Joe Black. Ik heb deze eyeliner hier voor ook al gehad. En ik vond deze heel erg fijn. Dus heb ik voor de zekerheid gewoon dezelfde genomen zodat ik zeker ben van de kwaliteit. 

Het is een eyeliner met een viltje penseeltje waar mee je gemakkelijk dikke en dunne lijntjes kan trekken. 
Ik kan je vertellen dat ik mijn vorige exemplaar een dikke 4 maanden heb gebruikt en dat dan pas het product echt begon uit te drogen en eigenlijk zo goed als helemaal op was!

De kleur van deze eyeliner is echt heel erg zwart en hij blijft echt heel erg goed zitten. 
Voor mij is dat eigenlijk een klein wonder als een eyeliner heel de dag goed blijft zitten zonder dat hij gaat vlekken of zonder dag hij gaat smudgen. Want ik heb heel erg vettige oogleden en ik krijg zo goed al bij elke eyeliner of gelliner een stempeltekening in mijn arkadeboog. Het ziet er niet uit. Maar deze eyeliner droogt heel erg snel en droog echt heel goed op en mijn oogleden zorgen er ook niet voor dat deze gaan vlekken.

Verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,49
2 comments: