Monday, June 4, 2012

Let's Do This!: Post Project.#1

In mijn update van gisteren zei ik dat ik met een meisje, Alya, mee doe aan de Post Project.
Ik vind het zelf altijd leuk om te schrijven en om creatief te zijn.
Meestal is het ook gewoon moeilijk om mensen te vinden die zin hebben om pennenvriendinnen te worden ofzoiets. Maar Ayla kwam met een heel erg leuk idee. 

Het Post Project.

Het is dus de bedoeling dat je iemand uitzoekt die hier ook in geintresseerd is. Anders word het niets denk ik omdat het natuurlijk de bedoeling is dat je een brief terug krijgt en dat je zo een leuke conversatie kan starten.

Het is belangrijk dat je creatief ben en dat je er iets leuk van maakt. Je kan bijvoorbeeld je hele brief laten rijmen en grapjes maken. Maar je kan natuurlijk ook gewone dingen zeggen en je brief helemaal versieren en er leuke, lieve en/of grappige dingetjes opzetten.

Je brief zo ongeveer een A4'tje groot moeten zijn maar dat mag natuurlijk ook meer of minder zijn. Dat hangt af van hoelang je met elkaar schrijft en die toestanden.

Wat ik heel leuk vind en wat ik ook ga doen is kleine dingetjes toevoegen aan mijn brief. In mijn eerste brief zaten er prachtige zelfgemaakte oorbelletjes in en een staaltje parfum. Dan is het toch elke keer als je thuis komt een beetje feest. En het is natuurlijk ook altijd leuk op dingetjes bij je brief te steken.
Gewoon om iemand anders blij te maken.

Dat is het zowat wat ik hier over te zeggen heb. Dus als je zin hebt om mij hierover aan te spreken en met mij te project posten. Laat me dan zeker iets weten ! 

1 comment: