Wednesday, May 23, 2012

Rose & Co: Strawberry Crush.

Ook de lippen moet goed verzorgt en gehydrateerd worden nu het warmer word buiten.
Ik heb daar de afgelopen tijd de Strawberry Crush voor gebruikt.
Dit is geen lip balm met SPF maar hij verzorgt mij lippen zo goed en maakt ze echt superzacht.
Weer weten ? Klik op lees meer.Het is gewoon een must om je lippen goed te hydrateren. Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer. 
Deze lip balm heb ik gekocht bij Essenza voor ongeveer €4 .
Een voor de nederlandse meisjes onder ons, Essenza houd ongeveer hetzelfde in als De Tuinen. 
De lekkere lip balsems liggen bij ons in de Essenza aan de kassa. Dus liep ik door de Essenza voor een cadeau'tje voor moederdag en stond ik aan de kassa op te betalen en zag ik deze. 
Met die pin-up ziet het er gewoon zo schattig uit! En die moest ik gewoon kopen.

De verpakking ziet er echt op en top schattig uit. Zo'n beetje jaren 50 . 
Een pin-upgirl, die stippeltjes. Ja dat vind ik echt zo lief. 
Het is weer eens jammer dat het een lip balm is in een tinnetje. Dus je moet er met je vinger doorheen om het product te nemen. En dat is alles behalve hygiƫnisch. Dat is een min-punt, maar je kan bijna nergens nog een lip balsem vind dat niet in een tinnetje zit. Dus dat is dat al .
Ass you can see. Ik maakte de foto's pas nadat ik heb gebruikt heb want ik vond het zo schattig en lief en lekker ruiken dat ik het gewoon moest gebruiken... 

Zoals jullie misschien wel kunnen zien staat er een soort patroontje in de lip balm. 
Dat ziet er echt heel er leuk uit, en dat geeft toch nog iets extra aan je product, het maakt het nog iets specialer. De lip balm is hard en smelt als je het aanraakt door je lichaamswarmte. 
Als je het op je lippen smeert word het meer een soort olie, en dat voelt echt heel erg fijn op je lippen vind ik zelf. Het geeft je lippen een natuurlijk glow en het ziet er erg fris uit.

De geur van de balsem is echt heel erg lekker. Ik vind het ruiken naar de lip balsems van Jip & Janneke van vroeger in de Hema. Die zaten ook in zo'n tinnetje en die roken juist hetzelfde. 
Dus dat is een beetje nostalgie dat nog naar boven komt. Maar de geur zelf vind ik naar die aardbeisnoepjes  ruiken. En dat vind ik echt een mega-plus-punt! 

Het zijn echt heel erg weinig ingrediĆ«nten, en dat spreekt mij ook altijd aan. 
De Petrolatum is vasiline en de Benzyl Benzoat is een stof waardoor de geur langer in een product blijft hangen. Dus en voor de rest is het allemaal natuurlijk. Dus eigelijk is dit best een goed iets voor je lippen. 

Ik ben hier in ieder geval tevreden over, en vind het echt een super leuk en schattig productje.
Verkrijgbaar bij Essenza voor ongeveer €5


1 comment: