Thursday, April 26, 2012

Adverturial: Onna-Onna.nl


Tassen, welke vrouw heeft daar geen verzameling van minstens 10 stuks van? Precies, (bijna) niemand! Veel verschillende tassen. Klein maar fijn of zo groot mogelijk. Niets houdt ons tegen om deze hot items te kopen. We kunnen ze niet missen. Een die matcht bij onze schoenen, èèn speciaal voor studie/werk, weer èèn om de show mee te stelen in clubs, èèn voor naar het strand, èèn omdat die praktisch is en ga zo maar door.


Mannen haten het, maar vrouwen houden ervan! Maar ik moet wel toegeven dat het ons, vrouwen, ook niet makkelijk gemaakt wordt hoor. Ten eerste zijn er tassen in alle soorten en maten. Ten tweede zijn er tassen in alle soorten kleuren. En ten derde, misschien wel het belangrijkste, zijn er tientallen hippe designers die weer meerdere collecties hebben van tassen. Hier een kleine greep uit de o zo grote collectie!
Om eens dieper in te gaan op het feit dat er tassen zijn voor verschillende gelegenheden hebben we hier de tas van Marc Jacobs. Het is een klassieke en stijlvolle tas die menig celebrity graag in haar assortiment wil zien. Dit is typisch zo'n tijdloze tas die jarenlang meegaat. Daarnaast heb je de clutch van Alexander McQueen en Religion.  Hiervoor is meer lef nodig en die past natuurlijk ook niet bij elke outfit. Maar als je hem durft te dragen steel je zeker de show van elke aanwezige in de ruimte! Daarnaast hebben we nog de tas van Christian Louboutin. Deze is speciaal ontworpen om je iPad mee te vervoeren. Over luxe gesproken!


Of je nu voor het goedkope namaak exemplaar gaat of de dure versie van de designer, je bent er hartstikke zuinig op. Mezelf kennende in ieder geval wel! Goed nieuws, je hoeft je nu geen zorgen meer te maken. Er is namelijk een speciale handtasdekking bij Onna-Onna verzekeringen. Als dat geen goed idee is? Nu hoef jij je dus niet meer druk te maken om je handtas, maar kun je je focus leggen op nieuwe schoenen die nog gekocht moeten worden! 

No comments:

Post a Comment